Anbefalinger

Udtalelser

 

Tennisalbue, golfalbue, rygsmerter, graviditetsgener.

Jeg har altid fået 1. klasses behandling af Gudrun, og derfor flytter jeg med hende, hvis hun flytter adresse. Hos Gudrun bliver jeg taget seriøst, min krop bliver løsnet op på vidunderligste vcis, og jeg går altid derfra med en lettere fornemmelse, - en afslappet krop og ingen smerter. Gudrun er en afrsindig dygtig fysioterapeut, som formår at trykke alle de rigtige steder, hvor jeg er øm. Hun har bl.a. hjulpet mig med graviditetsgener, en tennis- og golfalbue, rygsmerter og en alt for spændt krop ved hjælp af hendes store fysiologiske kendskab, hendes erfaring og altid milde væsen. Hos Gudrun får man hele sjælen med. Hun skaber et rum af ro omkring dig, så verden udenfor forsvinder. Jeg anbefaler alle mennesker med smerter at opsøge Gudrun, for hun er også dygtig til akupunktur og har tricks mod f.eks. mens.-smerter, migræne underlivsgener osv. Prøv Gudrun næste gang du har ondt. Du vil ikke fortryde det.

 

Kh. Trine Riise Andersen, Allerød, - patient hos Gudrun gennem 10 år

.

Underlivssmerter og mavesmerter.

Jeg kom i kontakt med Gudrun via gynækolog Henrik Skensved, som jeg henvendte mig til på grund af meget lang og kraftig menses. Henrik mente, at det var spændinger og henviste mig til Gudrun. Det skal lige bemærkes, at jeg gennem flere år har døjet meget med smerter i mave, mellemgulv og underliv (jeg blev opereret for galdesten for 25 år siden og har store ar). Jeg har været til mange undersøgelser og fået taget mange prøver - uden resultat. Jeg gik i starten hos Gudrun en gang om ugen og fik akupunktur, laser og massage. Menses-problemerne kom der hurtigst styr på og som en sidegevinst blev mine maveproblemer også bedre. Nu - ca. 1 år efter - hvor jeg sluttede af med at komme en gang om måneden, har jeg det bedre end i flere år. Gudrun mente, at de gamle operationsar lavede og laver balladen. Det er ikke forsvundet helt, men jeg er stoppet hos Gudrun for at se, hvordan det går nu, hvor jeg er blevet bedre til at tænke på vejrtrækning, holdning og i øvrigt laver mine øvelser. Jeg skylder Gudrun stor tak.

 

12.07.2011 - Rinna Larsen

 

Migræne, svimmelhed og spændingshovedpine.

Fysioterapeut og akupunktør Gudrun Bach har hjulpet mig med min migræne, svimmelhed og spændingshovedpine. Før jeg begyndte hos Gudrun led jeg meget af migræne, svimmelhed og spændingshovedpine, og der skulle derfor flere behandlinger til for at afhjælpe mine symptomer. Jeg er blevet et nyt menneske, og der er efterhånden kommet styr på det. Spændingshovedpinen er jeg kommet helt af med. Migræne får jeg nu kun ca. 1 gang om måneden, men jeg har troen på, at den forsvinder helt med tiden. I forhold til tidligere er det en klar forbedring, og jeg er glad for, at jeg fandt Gudrun. Det er absolut pengene værd. Selv min svimmelhed er blevet betydeligt mindre. Første gang jeg skulle til behandling, var jeg noget nervøs for nålene, men min nervøsitet blev gjort til skamme. Nogle af nålene kan man selvfølgelig mærke, men kun som et lille stik. Når nålene sidder og virker, er der ingen ømhed, og alt imens nålene virker, får jeg dejlig massage, som løsner op for de spændinger, der er kommet siden sidst. Jeg regner det for naturligt, at der kommer nogle spændinger, da jeg sidder på kontor og godt kan sidde og spænde i musklerne. I starten kom jeg til behandling 4 - 5 gange med en uges mellemrum. Nu kommer jeg ca. en gang om måneden.

 

25.05 2011 Marianne Christiansen.

 

Støttende og styrkende behandling ved cancer / kemoterapi.

Hej.

Jeg hedder Heidi Sørensen og er en kvinde på 41 år nu. Som 32 årig blev jeg ramt af cancer. Jeg fik mange behandlinger med kemo og er blevet opereret nogle gange. Så startede jeg med at gå til noget smertebehandling på Hillerød Sygehus, og da det sluttede fortsatte jeg med at få behandlinger med akupunktur og massage hos Gudrun Bach. Det har været rigtig godt for mig. Akupunktur tager den værste kvalme og det styrker kroppen rigtig meget, så jeg kan anbefale at få akupunktur, hvis man skal i kemobehandling. Og jeg vil bare skrive, at man har mange nedture ved at være hårdt ramt af sygdom, men også det hjælper behandlingen på ved at få kroppen til at finde tilbage til sit eget jeg. Man får det bedre, - jeg ved ikke, hvad jeg ville have gjort, hvis ikke jeg havde haft mulighed for denne behandling. Man får jo ikke oplyst på hospitalsafdeligen om sådanne muligheder. De må jo ikke

råde én til noget. Jeg håber med disse ord, at andre kan få glæde af dette lige så meget, som jeg har haft. Det har givet mig meget livskvalitet i en svær hverdag.

 

Mvh. Heidi Sørensen.

 

 

Fysioterapi og Akupunktur, v. Gudrun Bach

Kontakt tlf. 2738 9848 e-amil gudrun.bach@fysio-aku.dk

Slettebjerget 174, 3400 Hillerød